Däckstolar Light

Däckstolar i genuint svenskt hantverk

I vår egen snickeriverkstad har vi tagit fram dessa sköna däckstolar (eller bryggstolar som vi kallar det) i egen design. Detta är ett genuint svenskt hantverk där varje exemplar tillverkas med noggrann precision, omsorg och finish. Vi tillverkar däckstolen i massiv teak eller ek och vi pluggar alla skruvar så att stolen kan stå ute i alla väder och åldras vackert, utan att få inslag av rost eller annan missfärgning. Detta är en möbel som bara blir vackrare med åren, utan särskild behandling.

Med samma omsorg och precision tillverkas ett passande trebensbord för att göra möbelgruppen komplett.
Teaken väljs ut med omsorg från leverantörer som arbetar med noggranna certifieringar gällande kvalité och miljö.

Se fler bilder på våra däckstolar i vårt bildgalleri.

Bryggstol Exklusiv

Denna bryggstol är den första bryggstolen vi designade och byggde. Den är robust och med ställbar rygg. Vi tillverkar den helt i massiv teak eller ek, vilket innebär att stolarna kan stå ut året runt om man vill och behöver inte behandlas. Stolarna blir bara vackrare med åren. Den här stolen går att fälla ihop om man vill vinterförvara inomhus.

Däckstol Exklusiv

Bryggstol Light

Denna bryggstol är en vidareutveckling av bryggstol Exklusiv. Här har vi skapat en smäckrare modell också helt i massiv teak eller ek, vilket innebär att stolarna kan stå ut året runt om man vill och behöver inte behandlas. Stolarna blir bara vackrare med åren. Den här gör vi i första hand i teak då den inte går att fälla ihop utan ska stå ute året runt.

Däckstol Light