Låt din nästa köksrenovering bli ett platsbyggt kök!

Drömmer du om ett nytt kök, en köksrenovering eller funderar du på att byta köksluckor?

Trädesign i Tranås AB ligger i norra Småland och tillverkar kundanpassade kök och renoveringar med nya köksluckor. Vår styrka är att vi bygger kök på plats. Att få ett platsbyggt kök gör att man kan utnyttja alla utrymmen optimalt.

Vi bygger alla kök från grunden med stommar och köksluckor samt levererar bänkskivor, diskhoar och kranar samt vitvaror för ett komplett kök. Allt utifrån kundens önskemål när det gäller layout och färg. I de fall våra kunder ska bygga nytt eller ändra planlösning i befintligt hus hjälper vi till med att ta fram layoutförslag på kök och övrig inredning. Vi tar fram en CAD-ritning som vi sen smidigt kan använda vid tillverkningen vilket sparar både tid och kostnader.

Vill man renovera sitt kök med enbart lackering av köksluckor och handtag går det också bra. Vi mäter och monterar allt på plats för att säkerställa perfekt passform och utförande.

 

Önskar du ett nytt kök helt i massivt trä?

Vi får ibland förfrågningar om att bygga riktigt exklusiva köket helt i massivt trä. En del kunder tänker på miljön medan andra kunder vill ha det riktigt gedigna köket eller inredningen. Trädesign tillverkar både stommar, hyllor och köksluckor i solitt trä om kunden vill. När det gäller hållbarhet och känsla är det massiva träet överlägset. Köksluckorna kan slipas om ett otal gånger för att återigen bli som nya då man fortfarande har träådringen kvar. De tål stora påfrestningar och har god formstabilitet. Massivt trä blir också vackrare med tiden.

Vi tillverkar kök och inredningar i det träslag som kunden önskar, här finns inga begränsningar. Alla träslag har olika färgnyans, ådring och utseende. Ytan kan sedan behandlas med miljövänlig lack, målas, laseras eller betsas. En kund till oss valde att behandla ytan i köket med hårdvaxolja.

 

Bänkskivor

Vi levererar bänkskivor i laminat, massivträ, komposit eller natursten. Alla skivor finns i stort urval och mätning och montering sker på plats hos kund. När det gäller stenskivor samarbetar vi med en leverantör som har lång erfarenhet och är mycket professionell. All mätning och montering sker av dem på plats. Allt för att säkerställa optimal professionalitet. Vi säljer bänkskivor i granit, marmor eller komposit. Vi har även olika modeller på diskhoar som är över-/under-/ eller planlimmade.
Vi tillverkar alla typer av köksluckor i massivträ av olika träslag eller luckor i MDF som lackeras i valfri kulör. Se mer bilder här

Välkommen till oss i Småland!

Gör en köksrenovering och få nya fina köksluckor
Bänkskiva av marmor