Platsbyggda walk-in-closet, garderober, trappor med mera

Trädesign i Tranås AB tillverkar kundanpassade, platsbyggda garderober, bokhyllor, trappor m.m.

När vi tillverkar platsbyggda garderober och bokhyllor utnyttjas ytor och plats optimalt eftersom vi aldrig har standardmått att ta hänsyn till varken på höjden eller bredden. Här är det husets ytor som avgör.

Vi tillverkar och inreder walk-in-closet efter kundens önskemål om funktion och design. Vi inreder med lådor, klädstänger, skohyllor och även lösningar för tvätt om kunden önskar.

Hos oss tillverkas trappor i massivträ eller MDF och lackeras i valfri kulör eller klarlack. Vi tillhandahåller alla träslag och ytbehandlingar som önskas. Självklart är trappor platsbyggda men med hänsyn till de normer och regler som finns angående trappstegens djup och trappans fallhöjd.

Specialtillverkade möbler efter kundens önskemål så som gediget matbord, bryggstolar, elementskydd och andra snickeridetaljer gör vi också. Se mer i vårt bildgalleri.

Liksom när det gäller tillverkning av kök så sker tillverkningen av all annan inredning helt platsbyggt och kundanpassat. Vi mäter, ritar förslag och ger offert. Efter det tillverkas hela inredningen enligt kundens önskemål.