Allt från möbellackering, lackering, till omlackering av kök

Planerar du att renovera ditt kök? Vi erbjuder platsbyggda kök eller så kan vi göra en omlackering av dina befintliga köksluckor.

Trädesign i Tranås AB har en fullt modern avdelning för professionell lackering. Här gör vi alla typer av lackering på köksluckor, möbler, bokhyllor, dörrar och all slags inredning. Vi arbetar med den bästa lacken och är noga med våra urval och färgleverantörer för att få den bästa ytan för respektive ändamål.

Vi tillhandahåller all form av möbellackering och kunden kan få den yta man vill ha. I en del fall vill man behålla ytan som den är för att den ska se använd ut under den nya färgen och ibland vill man ha en ny fin plan yta som ser ny ut. Vi arbetar alltid efter kundens önskemål och gör det underarbete som krävs för ett fullgott resultat. Det kan handla om högblanka köksluckor eller en matt lack på möbler, i vilken kulör man vill. Vi har en oändlig färgskala när det gäller vilken kulör man önskar.

Vår kundkrets när det gäller lackering finns i första hand i Småland med omnejd men vi jobbar även mycket med kunder i Östergötland och Stockholm.

Möbellackering samt lackering av kök