Så här jobbar vi med kök och inredningar

Kontakt

Vid första kundkontakten stämmer vi av med dig hur du tänkt och när du planerar att bygga ditt nya kök och var i landet du bor. Vi bokar en tid för möte.

Planering

Vi träffas för att diskutera ditt nya kök. Vi ställer frågor som vilken stil ni vill ha och vilka färger som ni funderar på. Vi tittar på planlösning, typ av vitvaror samt önskemål om bänkskivor och beslag. Trädesign tar alla mått som krävs och därefter diskuterar vi lösningar och åtgärder. En stor fördel med ett måttanpassat kök är att inga stommar eller skåp behöver vara i standardformat. Har du högt i taket kan skåpen få vara högre och är det många vinklar och vrår i ditt kök så löser vi det så att det inte blir ytor som inte utnyttjas och måste täckas med passbitar.

Design och offert

Vi ritar förslag och presenterar bilder i 3D utifrån önskemålen som kom fram vid vårt planeringsmöte. Vi ritar upp köket eller inredningen efter de mått som finns och som vi har att förhålla oss till, detta för att utnyttja ytor maximalt t.ex. till förvaring och skåp med hänsyn till ljus och intryck.

Vi ritar och ändrar till du är nöjda med vårt förslag och då bifogar vi en offert för diskussion. Ska vi göra nya köksluckor till befintliga stommar så mäter vi de gamla och gör nya efter samma mått.

Beställning

När ritningar och offert är godkända gör vi upp en tidsplan och bestämmer leveransdag.

Produktion

Vi tillverkar luckor i olika utförande i olika material, 19 mm MDF eller olika massiva träslag. Trädesign har egen lackeringsanläggning med tillgång till över 4000 färgkulörer. Vi kan också måla luckorna med pensel om så önskas.

Vi har ett stort sortiment på bänkskivor i sten, laminat eller trä (som vi oljar eller lackar enligt önskemål) samt handtag och knoppar. Vi kan leverera vitvaror i samtliga märken på marknaden.

Leverans & montering

Leveranstiden är vanligtvis 3-4 veckor efter lagd beställning. Samtliga stommar levereras färdigmonterade från fabrik, d.v.s. lådskenor och gångjärn sitter i skåpen, lådorna är hopmonterade etc. Vi monterar allt på plats och du kan söka ROT-avdrag för arbetet med montering på plats. Har inte vi möjlighet att just då montera ditt kök så rekommenderar vi snickare som vi samarbetar med. Eller om du har kontakt med egen snickare.

Uppföljning

När köket är på plats slår vi en signal för att höra att ni är nöjda.

Att överträffa kundens förväntningar är alltid vårt motto.